Bewustwording en in bloei komen door wandelcoaching

Review juni 2017:

‘Laetitia had een duidelijke plan van aanpak, de rode draad die vast werd gehouden, het samenvatten en weer terugkeren naar waar het om gaat, mij aan het denken zetten, mij bewust laten worden van. Vooral achteraf merk ik dat ik alle tijd en ruimte kreeg om bijzaken te uiten en dat jij ‘met zachte hand’ mij weer terugbracht naar het probleem.’

Bewustwording kan de eerste stap zijn om je probleem aan te pakken. Bewustwording van al jouw eigenschappen, zoals je sterke punten, emoties, waarden, overtuigingen, levenslessen, drijfveren en patronen. Al deze inzichten komen naar boven door de vragen die ik stel of de coachoefeningen die we doen. Met al die kennis over jezelf kan je makkelijker een stap maken om van je probleem af te komen. Als je studie of baan je niet goed past kan je besluiten om een studie of werkzaamheden te zoeken die beter aansluiten bij je sterke punten. Zo kan je in de juiste flow komen en gaan bloeien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *