Empathische en doortastende coach voor co-assistent

Review augustus 2018, co-assistent:

Laetitia is een heel toegankelijke, vriendelijke en betrokken coach, die in de wandelsessies ruimte biedt om te ontdekken waar er behoefte naar is. Door goed te luisteren, open vragen te stellen, door te vragen en hieruit een rode draad te filteren, kwamen er inzichten naar boven welke mijn bewustwording nodig hadden, meer dan ik zelf doorhad. Naast het rustgevende effect van de omgeving, werd er ook gebruik gemaakt van visuele inbeeldingen waarbij bepaalde patronen werden geanalyseerd met behulp van simpele voorbeelden uit de natuur. Deze afwisseling van natuur met de gesprekken en de zintuigelijke oefeningen, gaf mij net de extra bewustwording om de inzichten ook in praktijk beter toepasbaar te maken. Ik heb na dit coachingstraject het idee dat er ongestuurd veel handvatten zijn ontstaan waar ik heel goed verder mee kan en ik heb de doortastendheid en het inlevingsvermogen van mijn coach daarin erg gewaardeerd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *