Wandelcoachtraject & Tarieven

 

Mijn wandelcoachtraject bestaat uit een gratis en vrijblijvende intakewandeling, gevolgd door 4 wandelcoach-sessies van 1.5 uur in het Amsterdamse Bos. Bij aanvang van de eerste wandelcoach-sessie ontvang je een mooi notitieschrift.   

  • Ik luister aandachtig en zonder oordeel. 
  • Mijn vragen en oefeningen geven jou inzicht in jouw patronen, energiegevers/nemers, drijfveren, sterke punten en waarden.
  • Tussen de wandelcoach-sessies in ga je aan de slag met het maken van een samenvatting van de sessie en met de door jou geformuleerde acties.
  • Mijn coachingsstijl is positief, oplossings- en doelgericht.

Tarieven

Coachtraject arts-assistent:  € 630,00*

Coachtraject co-assistent:  € 350,00*

* Groeituin valt onder de KOR (kleine ondernemersregeling), waardoor het coachtraject vrijgesteld is van BTW.

Vergoeding Coaching

Coaching wordt doorgaans niet vergoed door je zorgverzekeraar, maar er zijn wel andere wegen die je kan bewandelen om vergoeding coaching te realiseren.

  1. Via je werkgever of opleidingsinstituut. Dit valt dan onder het opleidingsbudget. Neem hiervoor contact op met je werkgever of opleidingsinstituut.
  2. Via je arbo-dienst. Dit valt dan onder burn-out preventie. Neem hiervoor contact op met je arbo-dienst.
  3. Aftrekken bij je belastingaangifte als particulier. Scholingskosten zijn aftrekbaar. Coaching valt onder deze scholingskosten als het doel van de coaching gericht is op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Kijk voor meer informatie op de site van de belastingdienst.
  4. Aftrekken bij je belastingaangifte als zelfstandig ondernemer. De kosten voor van coaching zijn aftrekbaar als bedrijfskosten. Kijk voor meer informatie op de site van de belastingdienst.
  5. Via het UWV. Ontvang je een uitkering, dan kun je informeren of zij deze coaching willen vergoeden. Kijk voor meer informatie op de website van het UWV.

Mocht je vragen hebben of hulp nodig hebben bij het realiseren van vergoeding coaching, neem dan gerust contact met mij op.

‘ Wat mij heel erg hielp is dat Laetitia het ‘concreet’ maakte door de natuur en de omgeving er bij te betrekken. Dus door letterlijk op een heuveltje te staan, en hoe ik daaromheen / overheen etc ga. Door gebruik te maken van de omgeving en het op die manier te visualiseren maakt het allemaal veel makkelijker EN leuker te bespreken.’