Visualiseer je ideale werkplek in een wandelcoachsessie

Review mei 2021, co-assistent:

Het wandelcoachtraject heeft mij meer rust opgeleverd en een acceptatie dat ik het niet allemaal nu direct hoef te weten. Verder heeft het mij mijzelf helpen activeren om dingen aan te pakken waar ik op dat moment moeite mee had in mijn persoonlijke leven  door concrete afspreken te maken, waardoor ik beter in mijn vel kwam te zitten. 

De oefeningen/opmerkingen die mij het meeste hebben geholpen zijn de visualisatie oefening van de ideale werkplek en met gebruik van de omgeving verschillende carrierepaden te visualiseren. Ook vond ik het fijn tijdens de 2e sessie dat we om ons heen keken in de natuur en de opmerking dat de natuur je gewoon kan accepteren zoals je bent en je daar niets voor hoeft te doen.

Het in kaart brengen van energiegevers en energienemers en daarna de gezamenlijke analyse waarom ik bepaalde dingen wel/niet deed en hier dan concrete acties op formuleren. Hierdoor had ik een stok achter de deur om bepaalde gewoontes (deels) te doorbreken en kwam ik lekkerder in mijn vel te zitten. 

Je kan ontzettend fijn luisteren en op de juiste momenten bepaalde aannames of (voor)oordelen die ik heb toetsen met een vraag. Hierdoor help je mij kritisch reflecteren op mijn eigen gedachtepatroon. Het gebruik van voorbeelden uit en oefeningen in de natuur was voor mij een hele fijne rustgevende manier om dit traject te doorlopen. Ook vond ik de flexibiliteit rondom het maken van afspraken prettig. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *