Goede prijs-kwaliteit verhouding wandelcoachtraject

Review augustus 2021, arts-assistent:

Het wandelcoachtraject heeft mij inzicht gegeven in mijn eigenschappen en welke invloed deze eigenschappen hebben op mijn werk en opleiding. Daarnaast heeft het me geholpen om (negatieve) gedachten te doorbreken en heeft het me zelf rust gegeven.

Laetitia stelde mij vele inzichtelijke vragen. Eentje die ik mij goed kan herinneren is de vraag wat ik ervan zou vinden als ik niet op alle competenties een 8 scoor maar bijvoorbeeld een voldoende. Deze vraag herhaal ik nog vaak aan mezelf en het geeft een goed gevoel dat voldoende ook goed is.

Bij een andere oefening tekende Laetitia twee cirkels op de grond en mocht ik in een cirkel gaan staan en terwijl ik erin stond vertellen over mijn (rotte) gevoel. Ik had niet verwacht dat de emoties binnen enkele seconden los zouden komen. Daarna ben ik in de andere cirkel gaan staan om te beschrijven wat ik altijd heb gedaan om het gevoel weg te krijgen en hebben we het samen gehad over wat helpend en niet-helpend is.

De actiepunten die per mail gestuurd werden waren een fijne houvast en stok achter de deur. De acties waren concreet en ze zorgden dat ik veel bewuster bezig was met mijn werk en opleiding. Ik ben op zoek gegaan naar mijn gevoel in plaats van alleen maar te “moeten”.

Je warme persoonlijkheid en oprechte interesse maakte dat ik mij direct op mijn gemak voelde. Ik heb het als heel waardevol ervaren dat je werkt vanuit positiviteit. Telkens als ik weer neigde naar een negatieve gedacht of dat ik streng was voor mezelf, wist jij anders naar de situatie te kijken en hierdoor kon ik het ook anders zien.

Ik heb het coachtraject als zeer waardevol ervaren en daarmee van goede kwaliteit. Als de prijs hoger had gelegen had ik het ook willen betalen. Ik weet dat er binnen de opleiding (tot specialist) mogelijkheden zijn om een deel van een coachtraject vergoed te krijgen vanuit het persoonlijk opleidingsbudget. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *