Laetitia een toegankelijke, vriendelijke en betrokken coach

Review, co-assistent:

Laetitia is een heel toegankelijke, vriendelijke en betrokken coach! In de wandelsessies biedt ze ruimte om te ontdekken waar er behoefte naar is. Door goed te luisteren, open vragen te stellen, door te vragen en hieruit een rode draad te filteren. Er kwamen inzichten naar boven welke mijn bewustwording nodig hadden. Meer dan ik zelf doorhad. Naast het rustgevende effect van de omgeving, werd er ook gebruik gemaakt van simpele voorbeelden uit de natuur. Deze afwisseling van natuur met de gesprekken, gaf mij net de extra bewustwording om de inzichten ook in praktijk beter toepasbaar te maken. Ik heb na dit coachingstraject het idee dat er ongestuurd veel handvatten zijn ontstaan, waar ik heel goed verder mee kan. Ik heb de doortastendheid en het inlevingsvermogen van mijn coach daarin erg gewaardeerd!

groeituin revieus Laetitia is een toegankelijke, vriendelijke en betrokken coach