Laetitia geeft inzicht in je eigen kwaliteiten

Review oktober 2018, co-assistent:

‘Door de coachwandelingen heb ik duidelijke progressie geboekt op professioneel niveau. Door de prikkelende vragen van Laetitia werd ik gestimuleerd om mijn valkuilen en problemen concreet te krijgen. Vanuit daar duidelijke doelen te stellen voor mijn persoonlijke groei. Ik leerde inzicht te krijgen over bepaalde situaties in mijn werkleven aan de hand van voorbeelden uit de natuur. Dit was voor mij een hele verhelderende en originele manier om aan mijn persoonlijke ontwikkeling te werken. Laetitia is een zeer prettige coach. Ze luistert goed naar je en samen met jou gaat ze op zoek naar oplossingen voor problemen. Daarnaast geeft ze inzicht in je eigen kwaliteiten en leert ze je om deze in te zetten in het dagelijkse leven. Ik heb de coachwandelingen als buitengewoon prettig ervaren en zou iedereen met terugkomende problemen op werk-, studie-, en priv├ęgebied deze coaching aanraden!’

groeituin reviews Laetitia geeft inzicht in je eigen kwaliteiten