Ik heb nu meer rust en acceptatie

Review, co-assistent:

Het wandelcoachtraject heeft mij meer rust en acceptatie opgeleverd dat ik het niet allemaal nu direct hoef te weten. Verder heeft het mij mijzelf helpen activeren om dingen aan te pakken. Dingen waar ik op dat moment moeite mee had in mijn persoonlijke leven. Door concrete afspraken te maken kwam is ik beter in mijn vel te zitten. 

De oefening die mij het meest heeft geholpen was de visualisatie oefening van de ideale werkplek. Hier werd gebruik gemaakt van de omgeving om de verschillende carrière paden te visualiseren. Ook vond ik het fijn dat we om ons heen keken in de natuur en de opmerking dat de natuur je gewoon accepteert zoals je bent en je dat je daar niets voor hoeft te doen.

Laetitia kan ontzettend fijn luisteren en op de juiste momenten bepaalde aannames of (voor)oordelen die ik heb toetsen met een vraag. Hierdoor hielp zij mij kritisch te reflecteren op mijn eigen gedachtepatroon. Het gebruik van voorbeelden uit en oefeningen in de natuur was voor mij een hele fijne rustgevende manier om dit traject te doorlopen. Ook vond ik de flexibiliteit rondom het maken van afspraken prettig. 

groeituin-reviews-meer-rust-en-acceptatie