Ik ben perfectionistisch en mag toch fouten maken

Review, co-assistent:


Het wandelcoachtraject heeft mij geholpen te accepteren dat ook ik (ondanks mijn perfectionisme) fouten kan en mag maken. Ik heb geleerd dat het niet reëel is om fouten van anderen wel te accepteren, maar niet van mijzelf. Dit heeft mij ook geholpen om uit een ‘bevriesreactie’ te komen en ‘gewoon aan de slag te gaan’. Hierdoor zat ik ook beter in mijn vel, kreeg ik juist meer zelfvertrouwen en kon ik eigenlijk veel meer leren! De combinatie met het wandelen werkt tevens rustgevend en bevrijdend.

Laetitia komt vriendelijk over en wekt meteen vertrouwen. Luistert goed en speelt daadwerkelijk in op specifieke dingen die ik zeg. Ze Komt terug op dingen die eerder besproken zijn om progressie aan te geven.

groeituin-reviews-perfectionistisch-en- toch-fouten-mogen-maken