Voor mezelf opkomen zonder bang te zijn iets te verliezen

Review, arts-assistent:

Ik heb stilgestaan bij dingen waar ik tegenaanloop. Dus heb ik inzichten gekregen over mijn eigen handelen, hoe ik dingen kan verbeteren om te laten lopen hoe ik het zelf zou willen. Ik heb gekeken wat mijn aandeel is en hoe ik het de volgende keer anders zou kunnen doen. Zo weet Ik nu dat ik een stap terug moet nemen als ik het even niet meer weet. Verder heb ik geleerd om voor mezelf op te komen zonder bang te zijn iets te verliezen. En om tijd voor mezelf te maken. Dat het gewoon kan, pfff gelukkig. En wat erg belangrijk is, is af gaan op mijn onderbuikgevoel!

Het hielp mij om de energiegevers en nemers een week bij te houden. En vragen stellen aan een ander als iets mij dwars zit, maar dan vanuit het ‘ik’ gevoel en of het klopt. Blijven communiceren. Het belangrijkste vond ik bij elke sessie starten met het focussen op je lichaam. Bracht mij zo tot rust. Op deze manier kon ik goed nadenken. En telkens terugkijken naar mijn aantekeningen in het schrift gaf mij een boost.

Ik heb in de hele coaching sessie het gevoel gehad dat ik jou kan vertrouwen. Je straalt rust uit en je hebt een luisterend oor. Je oordeelt niet, plaatst mij ook niet in een hokje. Ik kon echt alles bij jou kwijt. Waar je mee door moet gaan: voor het beginnen van de sessie starten met het focussen op de lichaam. Het gesprek is gericht op het probleem waar ik tegenaan loop. Af en toe dwaalde ik af en jij bracht mij weer terug. Dit vond ik goed. Opdrachten om na te denken over mezelf door voorwerpen te verzamelen. Wat ik ook leuk vond is een cijfer geven bij elke sessie. De opdrachten die je mij gaf, waar ik aan de slag mee moest gaan, was ook erg leerzaam. Gaf mij inzichten.

groeituin revieuws voor mezelf opkomen zonder bang te zijn iets te verliezen