Ik heb mijn intuïtie duidelijk leren herkennen en naar mijn behoeften leren luisteren 

Review, arts-assistent

Ik kijk met een heel fijn gevoel terug op de coaching. Het heeft me ontzettend geholpen om in rust mijn ‘nieuwe leven’ vorm te geven vanuit mijn gevoel. Ik ging altijd vol inspiratie en vertrouwen naar huis. Het heeft me veel inzichten gebracht in de dingen die voor mij echt belangrijk zijn. Dus nogmaals dank voor de waardevolle tijd 🙂

De sessies waren heel prettig (zowel de inhoud als de vorm) en gaven me tijdens het traject veel houvast. Het meest bijzondere achteraf, is dat ik geleerd heb op een radicaal andere manier beslissingen te nemen. Ik heb mijn intuïtie duidelijk leren herkennen en zonder oordeel naar mijn eigen behoeften leren luisteren. En misschien wel het meest belangrijke: ik heb geleerd te vertrouwen om vanuit die plek in actie te komen en met de buitenwereld te communiceren, waardoor ik momenteel veel meer regie over mijn eigen leven ervaar. Ik kan het iedereen aanraden die ergens tegenaan loopt en hier graag samen met iemand naar wil kijken.

Door het wandelen in de natuur merkte ik dat ik dicht bij mijn gevoel kon blijven. Er ontstond een bepaalde rust en ruimte. Een ander tempo, de ruimte om je heen, ik leek de dingen helderder te kunnen zien. De mindfulness oefening zorgde dat ik in een ontspannen staat terecht kwam. Door in beweging te zijn en in de verte te kunnen kijken tijdens de reflectiemomenten, merkte een prettige balans tussen ‘het onderzoek samen aangaan’ en de antwoorden bij jezelf vinden. Verder ben ik enorm enthousiast geworden door het wandelen zelf en merkte ik dat tijd doorbrengen in de natuur belangrijker voor me was dan ik me hiervoor realiseerde. Ik heb het wandelen nu moeiteloos in mijn leven geïntegreerd. 

Laetitia was op een prettige, ondersteunende en oordeelloze manier aanwezig. Ze gaf iedere sessie op een fijne manier vorm en stelde goede verdiepende vragen. Ze checkte altijd waar mijn behoeften lagen en wist op een creatieve manier de wandeling te starten, te laten pauzeren, of af te ronden. Bovendien vond ik haar samenvattingen altijd heel helder en inzichtelijk en ook absoluut van meerwaarde tijdens het traject.