Ik heb vervolgstappen gezet richting een baan die goed bij mij past!

Review, arts-assistent:

Het wandelcoachtraject heeft mij geholpen om beter inzicht te krijgen in welke factoren mij gelukkig maken op werkgebied. Ik heb met hulp van Laetitia vervolgstappen gezet richting een baan die goed bij mij past. Hierdoor ervaar ik meer rust, doordat ik nu helderder heb wat ik wil op carrièregebied.
Ook ben ik mij meer bewust dat ik mij soms liet leiden door ‘vermoedelijke’ wensen van mijn omgeving. Daarnaast heb ik geleerd om meer stil te staan bij mijn eigen wensen en behoeften. Ook heeft Laetitia mij handvatten gegeven over hoe om te gaan als ik kritische gedachten heb en om mijn positieve gedachten meer aandacht te geven. 

We begonnen de sessies met een oefening om al wandelend wat meer tot rust te komen, dit heb ik als plezierig en rustgevend ervaren. Ik vond het wandelen in het bos van toegevoegde waarde, de gesprekken verliepen heel natuurlijk en het gaf mij een gevoel van vrijheid. 

Ik had vanaf het eerste gesprek met Laetitia direct het gevoel dat ik mezelf kon zijn en ik durfde mij kwetsbaar op te stellen. Laetitia is empatisch, toont oprechte interesse en kan goed motiveren. Het is fijn om met iemand buiten je eigen bubbel te kunnen sparren. Laetitia is goed in doorvragen en houdt een spiegel voor wat soms confronterend was, maar daardoor zeer inzichtelijk en leerzaam. Ik heb dit traject als waardevol ervaren en kan het iedereen aanraden!