Ik weet nu zeker dat een extramuraal specialisme mij meer ligt

Review, co-assistent:

Het coachtraject heeft me meer rust opgeleverd bij stressvolle situaties, zoals bij mij het begin van een nieuw coschap. Ook heeft het me laten inzien dat er ruimte mag zijn voor hobby’s en een sociaal leven naast de drukke coschappen, dit is belangrijk voor mijn mentale gezondheid. Ook ben ik er door de gesprekken nu zeker van dat een extramuraal specialisme mij meer ligt. 

De mindfullness oefening aan het begin van elke sessie gaf me rust en zorgde voor een goede basis van de sessie. Wat mij erg heeft geholpen zijn de oefeningen die betrekking hebben met het uitdagen van mijn gedachten door middel van Byron Katie en de denkbeeldige positieve beste vriend. Zo kan ik mijn negatieve gedachten tegenspreken waardoor ze plaatsmaken voor meer positieve gedachten. Met behulp van de oefening met cirkels/vierkanten probeerde Laetitia mij terug te laten denken aan een moeilijke periode in mijn leven. Door hierop terug te kijken, ben ik er achter gekomen dat ik in het verleden de lat voor mezelf heb kunnen verlagen. Dit gaf mij vertrouwen om dit ook in de huidige situatie te kunnen doen. 

Het voelde al bij het eerste intake gesprek vertrouwd. Laetitia is rustig, luistert goed en oordeelt niet. Ik voelde me altijd op mijn gemak. Na elke sessie kreeg ik een mail met een samenvatting van de sessie en daarnaast hadden we tussendoor ook mailcontact. Dit maakte het erg persoonlijk. Ik zou dit zeker aanraden als je bijvoorbeeld niet lekker in je vel zit tijdens je coschappen. Ik ging zonder verwachtingen het coachingstraject aan en ben er met andere inzichten en meer rust uitgekomen. Het was erg fijn om de sessies wandelend in het bos te doen en de natuur erbij te betrekken. Dit geeft rust.