Mijn ogen geopend, ik weet nu goed wat bij me past!

Review, co-assistent:

Het traject heeft mij nieuwe inzichten gegeven over mijzelf en over de omgeving waarin ik studeer/werk. Het heeft mij geleerd waar ik behoefte aan heb en hoe ik hiernaar kan vragen. Ook heeft het mij de ogen geopend welke zaken niet zo goed bij mij passen. Ik heb hier meer begrip voor gekregen en ook een stukje acceptatie. Door dit alles, heb ik nu sneller door of iets bij me past of niet. Ook snap ik beter waarom iets niet werkt voor mij.

Ik vond de mindfulness oefeningen heel goed voor de ontspanning en om mentale rust te creëren.
Een lijst maken van activiteiten waar ik energie uit haal heeft voor mij ook goed gewerkt. Zo kon ik echt zien wat belangrijk is voor mij.
De tempooefening was ook erg fijn, dit was een eye opener omtrent het tempo waarin ik het liefste leer.
Tot slot vond ik de vier vragen van Byron Katie ook een fijn hulpmiddel om dagelijks toe te passen bij negatieve gedachten.

Laetitia heeft een hele fijne rust over haar heen, luistert goed en vraagt goed door. Hierdoor voelde ik me gelijk op m’n gemak en durfde ik veel te vertellen. De sessies zijn gebalanceerd. De mindfulness oefeningen begeleid je ook heel goed, wat het makkelijker maakt om deze uit te voeren. Ook de samenvattingen per mail zijn heel erg fijn. Ik vond al onze sessies super fijn en leerzaam!